Levering, bytte og retur

LEVERING:

Vi ønsker å gi våre kunder en positiv kjøps opplevelse, derfor er det viktig for oss at din bestilling kommer raskt og trygt frem til deg!

LUNE har eget lager slik at vi effektivt kan levere varene til deg så raskt som mulig. Vi bruker BRING og alle pakker kan leveres til hele landet. Alle bestillinger som mottas innen kl.14.00 på hverdager vil bli pakket og sendt ut samme dag. Din ordre sendes til ditt nærmeste postkontor som servicepakke fra BRING. 

Vi belaster alle ordre med 99,- i frakt.

Hvis du ikke henter ordren din inne 14 dager vil varene automatisk returneres til oss. For alle ordre som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjons avgift og håndteringavgift - per i dag satt til 150,- NOK

 

BYTTE OG RETUR:

Hvis du angrer på et kjøp i vår nettbutikk, er det angrerett loven som gjelder. Iht angrerett loven har du noen plikter og oppgaver. Bytte og retur av varer må skje innen 30 dager. 

Ved retur så benyttes vedlagt returseddel. Vi betaler for returen.

 

TILBAKEBETALING:

Du vil få tilbakebetalt pengene dine etter at vi har mottatt og behandlet din retur. Det vil normalt være 1 - 2 ukers behandlingstid. Så snart vi mottar din retur vil du få en bekreftelse på mail fra oss. 

For å få tilbakebetalt hele beløpet må varen(e) være i samme stand som da du mottok dem. 

 

For andre spørsmål, ta kontakt med oss:

 

Portland AS

Skårersletta 80

1473 Lørenskog

Tlf: 21 93 90 30

Mail: info@portland.no